tiistai 26. tammikuuta 2021

Lunta vaan!


 Vanha kansa sanoi että pyry pakkasen perästä, paha ilma pakkasesta. Tämä piti paikkansa. Uutta lunta satoi ainakin 20 cm. Pihatie meni tukkoon ja töitä on täällä sisälläkin aivan hirveästi. Tilasin linkoojan aukaisemaan rappujen eteen. Hyvää työtä hän tekee. Ja isot on koneet. Eivät tukkeudu paksussakaan lumessa.

Kylän viimeistä metsittämätöntä vaaramaisemaa puolustavalle joukkorahoituskampanjalle kuuluu hyvää! Kuukausi on vielä rahoitusaikaa ja koossa jo 910 euroa. Aivan mahtavaa! Kiitokset kaikille tähän asti meitä tukeneille. Kertokaa tästä tärkeästä asiasta eteenpäin ja ostakaa vastikkeita! Ei haittaa jos saataisiin vaikka 2000 euroa kokoon, sillä kivisen niityn raivaus on todella kallista puuhaa mikäli emme saa edullista työntekijää, vaan joudumme tilaamaan kauempaa kalliimman urakoitsijan. Mutta kun pohojalaanen päättää jotakin teherä, se tehrähän myös. Soon jämpti näin!

Voit osallistua tämän historiallisesti arvokkaan ja aiemmin vaaramaisemistaan tunnetun Valtimon Sivakan kylän tunnusmaiseman kunnostukseen ostamalla tämän linkin kautta esimerkiksi kirjan, postimerkkejä, opastetun kierroksen tai jotain muuta https://mesenaatti.me/1897/pelastetaan-perinnemaisema/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti