maanantai 11. tammikuuta 2021

Keittolounas

 


Tiesitkö että Yläpihan kesäkahvilasta voi tilata keittolounaan? Voit valintasi mukaan ostaa jauhelihakeiton, makkarakeiton, lohikeiton tai kesäkeiton. Ateriaan kuuluu keiton lisäksi leivät, juomat, jälkiruokana vispipuuro ja pullakahvit, tee tai kaakao. Osta lounas verkkokaupasta ja tuet samalla kylämaisemahanketta https://mesenaatti.me/1897/pelastetaan-perinnemaisema/

Neuvon seuraavaksi herkullisen makkarakeittoreseptin. Annoksesta tulee neljälle hengelle. Kuutioi paketillinen lenkkimakkaraa. Ruskista palat voissa. Kiehauta noin litra vettä, lisää liemikuutio tai pari. Keitä yksi iso pussillinen peruna-keittojuureksia lähes kypsiksi. Lisää ruskistetut makkarakuutiot ja kiehauta. Nauti keitto ruisleivän ja kylmän maidon kera. Hyvää, helppoa, nopeaa ja edullista arkiruokaa! 

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä. Täytyypä ensi kesänä pistäytyä lounaalla siellä teillä. Helpot lounaspaikat ovat kyllä matkalaiselle suuri helpotus. Pohjois-Savossa löysin Pieksämäeltä läpiajomatkalla kerrassaan mainion pysähdyspaikan, jossa lounaan hintakin oli kohdallaan.
    https://lomatrio.fi/

    VastaaPoista