maanantai 7. joulukuuta 2020

Oma postimerkki

 


Maatilallamme on niitty, jossa kasvaa useita eri kasvilajeja. Se on kaunis niitty kukkien kukkiessa. Polku kulkee niityn halki. Kukkaniitty on kovin kivinen ja se uhkaa vesakoitua. Kivet olisi poistettava niityltä. Sitten sitä voisi hoitaa traktorilla niittämällä. Kivien poisto on kallista eikä siihen saa EU:lta tms. tukea.

Aloitimme mesenaatti.me:n joukkorahoituskampanjan, jolla keräämme osan varoista kukkaniityn kunnostukseen. Rahoittajat eli mesetoijat ostavat mesenaatti.me:n sivulta tavaroita tai palveluita ja auttavat siten saamaan tavoitellun summan täyteen.

Mietin, että millaiset vastikkeet olisivat kiinnostavia. Keksin että postimerkkejä tarvitaan aina. Niinpä suunnittelin omakuvapostimerkin kunnostettavasta niitystä. Ja tällainen siitä tuli. Jos olet kiinnostunut auttamaan meitä kukkaniityn kunnostuksessa, klikkaa https://mesenaatti.me/1897/pelastetaan-perinnemaisema/ osta sopiva vastike ja kerro tästä tärkeästä asiasta ystävillesi. Jaa linkkiä somekanavissasi. Kiitos jos autat!

Niin, ja lopuksi videonpätkä itsenäisyyspäivän kunniaksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti