torstai 7. lokakuuta 2021

Torille taas


Joopa joo! Nohevimmat teistä ovatkin lukeneet Facebookin kirppisryhmistä, että Yläpiha esittäytyy jälleen ensi perjantaina puolen päivän aikaan Valtimon Apteekin aukiolla. Tässä tulee pienoinen hoppu, kun lupasivat ensi viikolle lumisadetta eikä torilla ole mukavaa värjötellä räntäsateessa. Voihan lumi vielä sulaakin pois, mutta parhaat torimyyntikelit ovat kohta tältä vuodelta ohi.

En tiedä sitten syksymmällä, kun meidän leivonnaiset ovat melko suosittuja, että jos vaikka kuinka.... Tiedättehän? En voi vielä lyödä lukkoon ettei meiltä käytäisi enää torilla tänä syksynä. Pari vuotta sitten olimme myöhemmällä myymässä. Oli havukranssejakin myynnissä ja niitä meni kaupaksi. Kuhan katellaan. 

Ja miten puoliksi syöty voisilmäpulla liittyy torimyyntiin? No, liittyypä hyvinkin! Meidän täytyy nyt urakalla syödä pakastinta tyhjäksi vanhoista pullista siltä varalta ettei kauppa torilla kävisikään. Ei kannata hyvää tavaraa heittää menemään, vaan käytetään nämä itse. Sen sanon, että kun pulla viereksii pakastimessa toista kuukautta, on siitä parhaat aromit jo haihtuneet.

Pidemmittä puheitta: torilla tavataan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti