perjantai 26. helmikuuta 2021

Välipäivitys

 


Moi kaikille! Tää on nyt sellainen välipäivitys. Sää lauhtui plussalle ja odotellaan lumien putoamiista katoilta. Olkaa muuten varovasti sen lumen kanssa! Yksi Amerikan serkun naapuri oli kuollut jäätyään katolta pudonneen lumen alle. Tätä juttua kerrottiin kun olin penska. Ja eivät lumionnettomuudet ole harvinaisia Suomessakaan.

Keräsin tähän maisemakampanjan vastikkeita postitettavaksi. On kuule hurjan kalliit toimitusmaksut! Laskin että korttien, postimerkkien ym. pienten postitukseen menee 35 euroa, eikä siinä ole kuin postimaksut. Lisäksi tulevat kirjekuoret, käärepaperit ym. Ja kai joukkoon on laitettava jokin kiitoskorttikin. Kirjojen ja muiden raskaampien lähetysmaksut ovat eri luokkaa. Eli jos keräät Mesenaatilla tonnin rahaa, menee siitä ainakin satanen lähetyskuluihin. Hui!


Vielä ehdit tutustua joukkorahoituskampanjan vastikkeisiin ja tukemaan maisemahankettani ostamalla niitä täältä https://mesenaatti.me/1897/pelastetaan-perinnemaisema/. Tässä hieman rauhallisemmalla videolla esitellään suosittuja vastikkeita. Joku kertoi saaneensa edellisestä vidistä migreenin. Sellaiset lukijat, jotka eivät vielä tiedä mikä tää joukkorahoitusjuttu on, niin kerronpa hieman.

Maatilallamme on vanha, kivinen pelto. Sitä on hankala niittää tms. kivien vuoksi. Emme tahdo metsittää tätä kaunista niittyä, joten kivet on saatava sieltä pois. Kivien raivaukseen ei saa avustuksia kuten laiduntamiseen, pellonmetsitykseen tms. Siksi keksin kerätä pellon kunnostukseen rahoitusta Mesenaatin avulla. Samalla teen ympäristötietoisuutta tunnetuksi ihmisille. Täällä kaikki muut kasvattavat vain metsää. On erkavoiduttu perinteisestä maataloudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti