sunnuntai 21. helmikuuta 2021

ÄLKÄÄ LADATKO TIKTOKIA!!!

 


Voi hurja, mihin taas eilinen päivä hupeni! Olisi pitänyt kolata pihatie ja tampata polut kun "imekettä" oli taas satanut ainakin 10 senttiä. Sitten huusholli olisi pitänyt imuroida, ehkä mopatakin ja matot tampata. Vaan mihin se eilinen päiväkin taas meni? TikTokiin!

Meillä alkoi viimeinen maisemakampanjaviikko ja ajattelin tehdä asiaan liittyen toisenkin videon. Se mesenaatti.me:n kampanjavideo on pitkä ja kuvattu talvisissa maisemissa. Päätin aikoja sitten laatia kesäisemmänkin filminpätkän.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen. Älykännyssäni on AddText -sovellus ja Googlen kuva-arkistossani 12 000 kuvaa. Valitsin kuvat, lisäsin tekstit, TikTok -sovellus käyntiin ja lisää musiikki. Tuli niin menevä kampanjavideo, että alkoi itseäkin hytkyttää poppimusiikin tahdissa. A'vot!


Voit auttaa meitä Peri-Sivakan kylän tunnusmerkin, viimeisen avoimen vaaramaiseman, säilyttämisessä ja kunnostuksessa ostamalla vastikkeita täältä https://mesenaatti.me/1897/pelastetaan-perinnemaisema/. Kerro hankkeestamme ystävillesi sekä jaa linkkiä verkostoissasi. Kiitos jos autat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti