tiistai 18. toukokuuta 2021

Siivouspäivä

 


Meillä siivottiin tänään pirttirakennus. Oli siinä vaan kova työ! Matot ulos tuulettumaan, imurointi ja moppaus. Piti kolme kertaa vesi vaihtaa. Iso talo. Puhdasta tuli. Petivaatteet pitää vielä pestä, mutta ei jaksettu enää tänään. Ensimmäiset opastetulla kierrokselle osallistuja tulivat viime lauantaina. Laitoin taas Karjalaisen menoinfoon ilmoitukset pariksi viikoksi eteenpäin. Sieltä jakavat paikallislehteen, jos jakavat. Jaoin menoinfoilmoituksen paikalliseen Facebookin tapahtumasivustolle. Julkaisu sai paljon peukutuksia, mutta se ei välttämättä lupaa kävijöiden paljoutta. Päivällä satoi ja illalla oli näin upea sumu. Maalla on mukava asua! Sain tällä viikolla ensimmäiset samettikukat kaupattua. 

2 kommenttia:

  1. Sain itse myös inspiraatiota siivoukseen ollessani myöhään toimistolla töissä. Toimistosiivouksen siivoajan kanssa keskustelin siivouksesta ja arvostukseni heitä kohtaan on suuri. Toimistolle on aina mukava tulla kun paikat ovat siivottu. Kotona täytyisi myös matot viedä tuulettumaan. Kaksikerroksisessa talossa minulla riittää siivottavaa. https://www.mtb.fi/sopimussiivous/

    VastaaPoista
  2. Varmasti riittää! Meilläkin on asuinrakennuksessa toistasataa neliötä ja sitten ulkorakennuksessa se sata neliötä. Sain muuten petivaatteet kuin tässä välissä pestyiksi. Kelit vaan heittäytyivät niin koleiksi, että pyykit piti tuoda raikkaasta ulkoilmasta sisälle kuivumaan.

    VastaaPoista