tiistai 13. lokakuuta 2020

Me ollaan blogit.fi:ssä!

 


Jee! Meillä on tuo Päivärinteen perinnebiotooppi, joka niitetään käsin. Tässä on ollut perunannostoa, omenasavottaa sun muuta puuhaa. Kesällähän meillä toimii kyläkahvila ja kotimuseo, jonne tulee vierailijoita ympäri Suomea. Voit lukea lisää kotisivuiltamme www.ylapihantila.com. No, ehdin vasta tällä viikolla niittopuuhiin ja sitten välissä oli auton katsastus ym.

Muistin, että ilmoitin meidät blogit.fi - palveluun viime viikonloppuna. Iltayöstä aloin tsekkaamaan, että onko meidät hyväksytty mukaan. Normaaleja firmojen sivujahan sinne ei oteta. No, tällä kertaa olivat antaneet armon käydä oikeudesta ja mukaan olivat ottaneet, joten suurkiitos blogit.fi:n henkilökunnalle! Toisaalta ei tämä kovin mainostuksellinen (mikä sanahirviö!) blogi olekaan. Lähinnä kerron tässä mitä ns. kulissien ulkopuolella tapahtuu.

Molempien vanhempieni puolelta olen perinyt kirjoittajan sekä puhujan lahjoja. Kirjoitin jotain blogia kolme vuotta ja nyt aloin kirjoittamaan tällaista. Tervetuloa seuraamaan kaikki uudet ja vanhat tutut. Osasin älypuhelimella koodata blogit.fi:n logon tämän maatilablogini alalaitaan. Hyvä minä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti