perjantai 24. maaliskuuta 2023

Tuotetestaus



Edellisessä postauksessani kerroin ostaneeni tarjouksesta ennen testaamattomia vehnäjauhoja. Tällä viikolla oli niin paljon muuta touhua, että torireissusta päätettiin pitää väliä.



Laitoin viikonloppuna säilyketölkkejä likoon irroittaakseni niistä etiketit. Maanantaina taimimulta oli umpijäässä. Joten päivä meni hillon keitossa kun purkit oli jo valmiiksi liotettu.



Sitten päästiinkin kylvöpuuhiin. Ja siinä meni koko päivä. Farmin pihapiirissä on laajat kesäkukkaistutukset. Rakennamme parhaillaan perennapuutarhaa. Lisäksi puolet taimista menee myyntiin. Kannattaa säästää wc- ja talouspaperihylsyt. Niistä saa ilmaisia, maatuvia taimipotteja. 


Pari vuotta sitten Puuilosta hankitut minikasvihuoneet ovat käytössä. Niille tulee seuraa huhtikuussa kolmannesta kasvihuoneesta, joka sijoitetaan länsipöydälle. 

Sitten perjantaina päätin kokeilla leipoa ensin itselle uusista jauhoista. Tein puolen litran taikinan. Samalla reseptillä kuin torillekin. Maistelin taikinaa ja sen maku muistutti aiemmin käyttämistäni jauhoista valmistettua taikinaa. 




Leivoin korvapuusteja ja rahkapiirakoita. Saman makuisia niistä tuli kuin kalliimmistakin jauhoista! Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti