perjantai 4. kesäkuuta 2021

Vuoden uutuuksia

 


Ihmiset tulevat joka kesä katsomaan, mitä uutta me olemme keksineet. Kesäkahvilan tarkoitus alunperinkin oli, että kehitetään tätä koko ajan: uusia tuotteita, uusia aktiviteetteja, vaihtuvia näyttelyitä jne. Eivät kyllästy vieraat niin kuin ei kahvinkeittäjäkään. 

Tänä vuonna hankimme osoiteviitan toiseenkin tienristeykseen. Asummehan perinteisesti maatilan pihapiirin halki kulkevan tien varrella. Tilaus ei ole vielä saapunut eikä viittaa näin ollen ole vielä asennettu paikoilleen. Vanerista tehdyt opssteet osoittautuivat niin huteriksi että puuha meni niiden osalta uusiksi.

Kehitteillä olevassa kukkapuutarhassa jo ensimmäiset hyasintit ja tulppaant kukkivat. Istutin sinne myös Starfire-syysleimua. Pikkuhiljaa lisätään lajeja. Jossain vaiheessa sinne tulee puistonpenkki. 

Tänä keväänä laadimme tilallemme oman lahjakortin. Joku voi tahtoa ilahduttaa ystäväänsä tuotteillamme ja toisaalta suuremman ostoksen tehneelle olisi mukava ojentaa lahjakortti. Tähän mennessä olen kaupantekijäisiksi antanut kynttilän tai jonkin muun pienen tuotteen. 

Tilasin pari vuotta sitten Bizay-nimiseltä firmalta matkailuesitteitä. Ne olivat melko edullisia. Ryhdyin tässä yhtenä iltana tarkastelemaan heidän käyntikorttimallejaan, että sellaisesta voisi laatia lahjakortin tekstiä muuntamalla. 

Tilasin kortit. Kotimaiset lahjakortit maksavat toista euroa kappeleelta plus toimituskulut. Nämä tulivat edullisemmiksi. Kortteja joutui melko kauan odottamaan ja ne piti hakea paikallisesta postitoimistosta. Mutta aivan salonkikelpoisia niistä tuli. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti