maanantai 4. syyskuuta 2023

Lähiruokapäivä lähestyy



Nyt kyllä kävi tosi köpelösti! Nimittäin mainostin viinimarjoja myytäväksi. Sain monta tilausta. Kun menin pehkoihin katsomaan, hädin tuskin sain niitä pari litraa itselle. Nyt jäävät mustaherukkahillot ja muut sörsselit tekemättä. Ja mustikoita tuli puoli litraa. Onneksi pakastimessa on entisiä ja kaupasta saa hätätilassa ostettua lisää.



Vietimme kuluneella viikolla Suomalaisen Ruoan Päivää. Juhlimme merkkipäivää syömällä omalla maatilalla kasvatettuja perunoita ja omenia. Kaikki eivät oikein pidä siitä että tällä kylällä on vielä peltoja ja juuri meidän suvulla. Kas kun ovat itse metsittäneet peltonsa ja sitten huomasivat, ettei se niin tuottavaa olekaan. Eihän joka asiassa tarvitse noudattaa yleistä mielipidettä. Se on rohkeaa valita toisin kuin enemmistö tekee. Ja monella muulla maalaiskylällä on monta maatilaa eikä kukaan kyseenalaista niiden toimintaa sanomalla, että parempi kun metsittäisitte peltonne. 


Tulkaahan ensi lauantaina 9.9.2023 klo 12.00-17.00 päiväkahville ja herkuttelemaan kotimaisilla omenilla! Myynnissä on leivonnaisia kun marjasato jäi tänä vuonna heikoksi ja kasvimaa on kesannolla.

Tänne voi myös tulla yövieraaksi. Varaa majoitus tästä linkistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti