tiistai 11. lokakuuta 2022

Kekrimarkkinat 15.10.


Zippa, dippa, halibazuidaaduidaa! Syksy on tullut mutta jotain kivaakin on tiedossa! PIKES:in matkailuneuvoja vinkkasi elokuussa Kekrimarkkinoista. Vastasin, että eipä taida kannattaa niihin pippaloihin osallistua kun saattaa olla jo lunta maassa. 

Pitkä ja erinomainen syksy on käsillä. Tulinkin toisiin aatoksiin ja aloin etsimään Kekrimarkkinailmoitusta. Vaan eipä sitä mistään löytynyt. En juljennut Facebookissakaan alkaa asiasta huutelemaan. Tänään oli asiasta pitkä juttu paikallislehdessä. Mutta netissä ei pihaustakaan. 

Lehtijutun lopussa mainittiin että myyntipaikkoja on vielä varattavissa mikäli kiirehtii. Tsekkasin säätiedotuksen. Poutaa lupasi. Ja minulla tarvikkeet hankittuina seuraavaa leivonta kertaa varten. Soitin torivalvojalle ja tiedustelin asiasta. 

Ilmaiset, katolliset myyntipöydät. Jee! Nyt meikäläistä vietiin! Nurmeksen Ikolan Kekrimarkkinoilla on myynnissä Yläpihan tilan perinneleivonnaisia karjalanpiirakoita, munkkeja, kakkuja, havukransseja ym. Lisää tietoa tapahtumasta täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti