tiistai 14. syyskuuta 2021

Verkkokauppa ja vähän muutakin

Justiinsa juu! Ei täällä maatilalla levätä syysmyrskynkään aikana laakereilla. Päivitin urakalla somesivustojamme. Samassa rytäkässä tuli tehtyä parit uudetkin sivustot. 

Leivonnaispuotimme kaipasi kunnollisia sivuja, samoin käsityötuotteet. Eipä muuta kuin tuotteet esille, tilauslomake, hintatiedot sun muut kohdilleen ja, a'vot! Niin oli perustettu kaksi nettiputiikkia.

Tällä kertaa laadin sivustot Webnoden ediittorilla. Se on niin helppokäyttöinen että lapsikin osaa sillä sivut tehdä. Ei vaadi säätämistä toisin sanoen koodaamista. Perussivut saa tehtyä ilmaiseksi. Nimen perässä tietenkin "webnode.fi". Huonona puolena Webnodella on se, kun kerran olet jollekin sivupohjalle kotisivusi laatinut, sivupohjan vaihto ei onnistukaan. Joudut tekemään sivut uudelleen. En tiedä kävisikö tietojen kopiointi uudelle sivustolle, vai veloittaako firma siitäkin. 

Mikäli teet sivusi simppelillä Bloggerilla, jonkin verran säätömahdollisuuksia on. WordPress painiikin sitten jo kokonaan eri sarjassa. Jälkimmäisellä saa tyylikkäitä, monipuolisia sivustoja. Mutta ainakin meikäläinen putoaa melkein heti kärryiltä koodaustaidottomana. 

Nooh! Mittyiset ne uudet verkkokauppasivut sitten tulivat? Ne ovat raakileita vielä. Täytyisi laittaa kaikenmaailman tietosuojalausekkeet, maksu- ja palautusvaihtoehdot sun muut. En odota kovin runsasta liikennettä. 

http://www.ylapihashop.webnode.fi tarjoaa kotileivonnaisia ja puutarhatuotteita: omenia, marjoja, säilykkeitä ennakkotilauksesta. Tuotevalikoimaa muokataan kysynnän mukaan. LEIVONNAISET ON HAETTAVA TILALTA! Hygieniasyistä esim. täytekakkuja ei voi lähettää postitse. 

Designtuotteita, pellavakaitaliinoja, kylpykintaita, kasseja, tyynyjä jne. sekä kirjoja, kortteja ym. on myynnissä tässä putiikissa ylapihantila.mycashflow.fi. Toimitus postitse. Tervetuloa shoppailemaan! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti