torstai 10. marraskuuta 2022

........ja kuinkas siinä sitten kävikään!


Pitäjälle on siis avattu uusi kirpputori. Meidän perheessä arvostetaan yhteisöllisyyttä. On hienoa, että joku yrittää elävöittää seutua. Siinä kannattaa olla mukana eikä alkaa heti arvostelemaan, että ei se kannata. Täällä vallitsee vahva itäsuomalainen kateus. Siksi tällä seudulla on paljon vähemmän yrittäjiä kuin esimerkiksi Pohjanmaalla.

Kirpputori sijaitsee entisessä liikehuoneistossa, ja näyteikkunaan pyydettiin jouluisia koristeita. Meidän huushollissa ei sattunut olemaan ylimääräisiä krumeluureja. Kun jotain touhutaan, niin kannattaa olla mukana asiassa. Niinpä askartelimme tällaisia lumikiteitä ikkunakoristeiksi. Nämä ovat helppoja ja nopeita tehtäviä.


Koristeista tulikin mieleen, että voihan niitä myytäviäkin laittaa ikkunalle - mikäli mahtuvat. Jostain myyjäisistä oli jäänyt yksi sellofaaniin kiedottu pöytäkynttilä. Äkkiäkö nuita pyöräytti lisää lahjapakkaukseen! Luultavasti menevät kaupaksi pikkuviemisinä jollekulle.


Perheen sillinsyöjältä oli kertynyt lasipurkkeja varastoon. Niistä sai näin nätit tuikkukipot. Ei kun näyteikkunalle koristeeksi!


Käsityömyymälästä oli jäänyt muutamat joulusukat myymättä. Nämä saa nyt pitäjän kirppikseltä itselleen eurolla kappale.



Parit joululiinatkin laitettiin myyntiin. Eivätkä ole hinnan kirossa. Pakkasin nämä kauniisti pahvilaatikkoon ja viemme ne ensi viikolla kirpputorille. Siinä se loppuilta kului mukavasti. Kissakin hyppäsi laatikkoon, mutta se häädettiin pois. Kissa ei ole myynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti