perjantai 18. marraskuuta 2022

Viimeinkin kunnollinen verkkokauppa!




Tässä on vietetty muutama yötön yö verkkokauppaa tehdessä. Onhan niitä viritelmiä ollut vuosien varrella jos minkäkinlaisia. Tällä hetkellä kokeilun alla on ilmainen MyCashflowin verkkokauppa-alusta. Tuotteita tuskin tulee myyntiin kerralla kymmentä enempää. 

Kunnollisen nettiputiikin perustamiseen innoitti kaksi tapausta. Joku tilasi kirjan entisestä verkkokauppa-aihiostamme. Toisekseen PIKES järjestää koulutuksen  verkkokaupan laadintaan. Kolmanneksi saapuva syksy hiljentää matkamuistomyymäläämme. Neljänneksi, joulu tulee kohta ja ihmiset ostavat lahjoja mielellään verkosta. Tässä tulikin verkkokaupan perustamiseen enemmänkin kuin kaksi syytä, heh! 

MyCashflow on riittävän monipuolinen verkkokauppa-alusta aloittelevalle nettimyyjälle. Meidän kaupan nimi on kansainvälisesti Ylapiha Shop. Nimi on keksitty sen perusteella kun pitäjässämme toimii eräässä matkailuyrityksessä Laitala Shop. 

Verkkokauppaamme tulee myyntiin kirjoja, postikortteja ym. postiluukusta sopivaa tavaraa. Myöhemmin sisustustekstiilejä, koruja, asusteita jne. (kunhan niitä joskus ehtisi tehdä....) 

Muiden muassa Mustin Päiväkirja on myynnissä verkkokaupassamme. Huomaa alennettu hinta! Kansikuva näyttää omituiselta, kun kirja on päällystetty suojakalvolla. Ja kauppaamme pääset klikkaamalla tätä

Hyvää viikonloppua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti