perjantai 12. maaliskuuta 2021

Vähän sitä sun tätä

 


Tilasin tällaiset joogasukat perheen viluvarpaille. Pohjan jarrunappulat turvaavat turvalliset askelet. On muuten haastavaa yrittää löytää aikuisille laadukkaita jarrusukkia kohtuuhinnalla! Nämä maksoivat 17 euroa ruotsalaisesta verkkokaupasta tilatttuina. 

Mesenaatti.me:n kampanjavastikkeiksi tilaamani uusi erä perinnemaisemapostimerkkisarjaa odotuttaa edelleen itseään. Yläkoulun ruotsinopettajani kannatti hankettani ostamalla arvokkaan postimerkkiarkin, enkä pysty sitä hänelle toimittamaan kun merkkejä ei kuulu, ei näy. Kyllä harmittaa!

Pitäjässä on tauon jälkeen taas kirpputori. No, täällä Yläpihan tilalla on kirppis toiminut yhtäjaksoisesti kuusi vuotta. Tulehan penkomaan ensi kesänä jos korona sallii! Meillä on monipuolinen valikoima hyvänkokoisia naisten ja miesten vaatteita, astioita, kirjoja ym.

No, nyt siitä kirkonkylän kirppikseltä. Eihän minulla kauppojen tekemisestä tullut mitään kun juutuin suustani kiinni mukavan myyjän kanssa. On minussakin sen verran karjalaisverta, että juttua riittää asiasta ja välillä asian vierestäkin. Lopulta minun oli ostettava kannatuksen vuoksi euron tuikkukippo, kun olin vienyt tunnin myyjättären aikaa jonninjoutavalla pulinallani. Eikö olekin tunnelmallisen näköinen?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti