maanantai 22. maaliskuuta 2021

Pääsiäinen tulossa

 


Emme järjestä tänä vuonna perinteistä pääsiäistapahtumaa Covid-19:n vuoksi. Nykytekniikka mahdollistaa virtuaalitapahtumien pitämisen. Niinpä kyselin Facebook-sivullamme, millaista ohjelmaa fanimme tahtoisivat. Julkaisuun tuli muutamia peukutuksia. Meillä on ollut hatara pirttirakennus talvitauolla kovilla pakkasilla, kun siellä ei rakennusvirheen vuoksi pysy lämmöt sisällä. Ensi viikko lupaa lauhaa säätä, joten videokuvaus onnistuu rakennuksessa. 

Koko pyhäpäivän oli kova lumimyrsky. Kävin umpihangesta kaivamassa pirttiin menevän sähköjohdon esille ja nostin sen riman varaan. Emme saaneet syksyllä toivomaamme maakaapeli. Sähköasentaja lienee unohtanut koko jutun. Täytyy muistuttaa häntä kunhan lumet sulavat. 

Meillä on muutamia suunnitelmia pääsiäisohjelmaksi. Jokin musiikkiesitys olisi helppo toteuttaa pirtissä. Toisena vaihtoehtona on pääsiäispashan valmistus. Se tuskin toteutuu primitiivisessä ulkorakennuksessamme. Kylvin tänään pääsiäisruohon. Se on vaihtoehtoisesti kauraa tänä vuonna. Mitä pääsiäisvalmisteluja sinä olet tehnyt? Pääsiäiskortit on postitettava alkavalla viikolla. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti