torstai 28. marraskuuta 2019

Valmiina vloggaamaan!


Hei taas! On vähän kiireitä pitänyt, kun on nuo jouluruokailut. Ja sitten saa jännätä, millainen ajokeli on milloinkin. Että ostaako ruokaa yhdeksi vai kahdeksi viikoksi.

Tässä kuussa pitäisi ehtiä KKES:ltä anomaan apurahaa kyläkirjaa varten ja surauttaa parit kaitaliinat joulumyyntiin. Suurempia projekteja ei ehdi tekemään, kun niissä tahtoo turhautua vähintään yksi päivä. Ja on kyseenalaista, menevätkö sellaiset tuotteet kaupaksikaan.

Kerroin aiemmin tästä videoblogi-ideasta. Innostuin seuraamaan Anniina Jalkasen Maatilavlogia. Se on hyvä! Niin iloisia ihmisiä ja arkielämän sattumuksia. Miksi ei mekin?

Ajattelin kuvata kännykällä sellaisia lyhyitä tarinanpätkiä. Aiheita kyllä riittää, mutta aikaa menee lyhyenkin videon editointiin. Ja löytyykö katsojia? Entä jos löytyy, saammeko siitä(kään) taloudellista hyötyä vai käykö kuten maksettujen kotisivujemme seuraajien kanssa. Virtuaalikävijöitä on 200-300 vuorokaudessa, mutta kukaan ei käy fyysisesti paikan päällä ostamassa mitään.

Suurin käytännön ongelma vlogin tässä vaiheessa on ollut, miten saa kännykän pysymään vaakasuorassa kuvausasennossa. Netistä löytyi kännykkäteline mallia DIY. Siinä teline askarreltiin pahvisesta kahvimukista. Minäpä kehittelin kestävämmän mallin muovisesta einesruokapakkauksesta. Alla temppu ja miten se tehdään.


Meillä on valmiina oma kanava YouTubessa ja se löytyy täältä  https://www.youtube.com/channel/UCwXuozKMQnXXtbRRvRbWeMw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti