perjantai 28. heinäkuuta 2023

Jännittävä kirje



On kehitetty älypuhelinsovellus, jolla voi ottaa vastaan korttimaksuja. Ihmisillä ei nykyään ole monestikaan käteistä mukana. Toisaalta MobilePay ei ole vielä kovin yleistynyt. Niinpä ajattelin hankkia Viva Wallet -sovelluksen. Siihen tarvitaan mm. kaupparekisteriote.

Ryhdyin tuumasta toimeen. Kirjauduin PRH:n sivuille, maksoin MobilePaylla 60 ja laitoin hakemuksen kaupparekisteriin vetämään. Odottelin pari viikkoa. Ei tapahtunut mitään. Katsoin jonotuslistalta, että paraikaa käsitellään kuukausi sitten tulleita hakemuksia. Ajattelin että no, syksyyn mennessä ollaan rekisterissä. Eipä tässä kiirettä.

Kunnes samana päivänä klo 16.55 kilahti sähköposti: "PRH: Hakemuksesi on käsitelty". Niinpä sain samana iltana tiedon hakemukseni hyväksymisestä. Ei tarvinnutkaan odottaa kuukausikausia.

Tänään oli postilaatikossa tärkeän näköisiä kirjeitä. Laskuja? Kyselyjä verovirastosta? Oli puhelinlasku ja PRH:n kirjallinen päätös kaupparekisteriin hyväksymisestä. Jälleen on siis yksi askel otettu maaseutuyrittäjän polulla. Tapahtuman kunniaksi kiinanruusu avasi kukkansa. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti