perjantai 20. toukokuuta 2022

Latauksessa koko porukka!


Tässäpä sattui sillä tavalla että koko talven seissyt auto ei lähtenytkään käyntiin. Akku oli tyhjentynyt. Ei muuta kuin älylaturi laitteeseen. Koje ei inahtanutkaan. Soitimme tutulle autonasentajalle tarvitsevamme heti uuden akun kotii toimitettuna ja paikalleen asennettuna. Hän neuvoi että älkääpä hötkyilkö. Antakaa laturin olla muutamia tunteja autoon kytketty, niin kyllä se alkaa lataamaan.

Päätimme koko porukka olemaan latauksessa kissoja ja koiria myöten.



Illalla kannoin vedet ulkosaunalle ja lisäsimme multaa taimikasvatuksiin kun talvella kellariin varastoitu multa lopahti kesken. Akku sekä laturi eivät illallakaan osoittaneet elonmerkkejä. Otin piuhat yöksi pois. Aamulla oli taas rusakoita ja jäniksiä kasvimaalla. Ne ovat aiheuttaneet paljon tuhoa tänä keväänä.

Kokeilin taas ladata akkua. Ei tapahtunut mitään. Jätin johdot paikoilleen ja aloin lukemaan netistä ohjeita hyytyneille autonakuille. Sitten menin ulos irroittaakseni kaapelit kun ei kerran mitään tapahtunut.

Napsuttelin älylaturin nappia. Ja kas kummaa. Laturi alkoikin näyttämään latauksen merkkivaloa. Hallelujaa! Kokenut automekaanikko tiesi älylatureiden kujeet ja osasi neuvoa oikein. Ja tietysti tästä kaikesta piti tehdä video TikTokiin Latauksessa koko porukka. Tässä nyt odotellaan tämä päivä akun latautumista sillä aikaahan Luoja loi eikä kiireestä puhunut mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti