perjantai 26. heinäkuuta 2024

Nuudelit

 




Silloin kun ei ollut vielä älypuhelimia ynnä muita rakkineita, ostin Kauppayhtiöstä alennusmyynnistä kanelilla maustettuja mama-nuudeleita. Oli sen verran mielenkiintoinen makuelämys, että jätin muut nuudelikokeilut seuraavalle vuosituhannelle. Puhuvat, että nuudeleissa on karsinogeeneja, ja muutenkin epäterveellistä sapuskaa.


Radiossa puhuttiin muutama päivä sitten nuudeleiden syömisestä ja mielestäni on mukava kokeilla uusia asioita. Niinpä ostin katkarapunuudeleita. Valmistusohje ei näkynyt pussin kyljestä, mutta googlasin miten niitä kypsennetään.


Laitoin nuudelit astiaan, mausteet joukkoon, kiehautin veden ja kaadoin sen nuudeleiden päälle. Niitä maustepussin jämiä ei olisi kannattanut alkaa imeskelemään. Oli melko tujumit aromit.






Kolmen minuutin haudutuksen jälkeen nuudelit olivat syömävalmiita. Ei siis tarvinnut keittää lainkaan. Ripottelin joukkoon katkarapuja ja ei kun ääntä kohti. Hyvää ja mausteista oli! Tykkään suht voimakkaasti maustetuista ruoista. Hörpin lopuksi mausteliemenkin. Syön näitä varmaan toistekin. 

1 kommentti: