perjantai 15. joulukuuta 2023

Lahjojen paketointia



Olemme sekä ekologisia että ekonomisia. Siksi esimerkiksi joululahjojen käärepaperit uusiokäytetään mikäli mahdollista. 



Jos lahjakääre on niin sanotusti loppuun käytetty, on siitä vielä iloa leikkikaluna perheen lemmikeille palloksi rutistettuna. 

_____________________________________________
Mainos

Osta tästä perinnepihan kirjallisuutta joululahjaksi!  Kesäkahvilan koiruli ihmetteli emännän outoja toilauksia ja seurasi maatilan elämää blogissaan joka on nyt saatavana kirjana! 

Sivakkalaisia Kansantarinoita  on kokoomateos paikallisista kertomuksista jotka ovat tapahtuneet ennen muinoin, joukossa tuoreempiakin tapahtumia. Kirjan loppuosassa on sananparsia ja sutkauksia. Tilaa nyt. Saat lahjan suoraan postiluukustasi jouluksi! 
_____________________________________________


Suosittelen hankkimaan laadukkaita lahjapapereita uusiokäytettäväksi. Jotkut suosittelevat päällystämään paperit vielä kontaktimuovilla. 



Laitetaan nimet paketteihin niin tietää kuka on kunkin lahjan onnellinen saaja. Tietysti voi liimata nätin pakettitarran. Kuvan lahja on menossa perheen lemmikille, joten käärepaperi on luultavasti kertakäyttöinen. 



Meillä hankitaan aina edullisia ja käytännöllisiä joululahjoja. Jos tietää jollekin asialle tulevan tarvetta vuoden aikana, hankitaan se joululahjaksi. Kätevää eikö totta! Tietysti mukana on jotain luksusta, esimerkiksi konvehteja, ettei joulunvietto menisi liian arkipäiväiseksi.

Joulu on yllätysten aikaa. Joku saattaa piipahtaa joulutervehdys mukanaan. Silloin on hyvä olla varalta muutama lahjapaketti. 

Tähän pakettiin käytettiin uutta käärepaperia. Tulikin nätti lahja!


Koriin saattaa ilmestyä vielä lisää paketteja, kenties. Kori asetetaan joulukuusen alle odottamaan jouluyötä. Meillä joulun vietto alkaa perinteisesti kunnolla vasta jouluyönä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti