torstai 13. huhtikuuta 2023

Lensu



Se on taas se aika vuodesta että kaikki flunssa- ja mahatautipöpöt ovat liikenteessä. Kiirastorstaina kassajonossa takana nirskuttanut rouva saattoi tartuttaa maskittoman asiakkaan. Ruokahalu meni, ettei herkullinen unelmatorttukaan maistunut kuin äkläkän imelältä. 


Pääsiäistapahtumaan ei tällä kertaa tullut yhtään osallistujaa. Takavuosina tällaiset miitingit keräsivät mukavasti yleisöä. Liekö yksi syy ollut äkisti alkanut kelirikko. Nämä kakkosluokan sivutiet ovat välillä poskettomassa kunnossa. Huomaa erikseen yksityistiet. Ne saattavat olla paljon paremmin hoidettuja kuin ns. yleiset tiet. Riippuen, onko tienhoitokuntaa, tieisännöitsijää ja muuta sellaista. 

Pääsiäissunnuntai-iltana alkoi henkeä ahdistamaan. Arvelin, että astmaako se tekee. Sitten nousi kuume ja alkoivat lihassäryt. Haju- ja makuaisti pelasivat, joten koronaan eivät oireet viitanneet. Alkoi yskittää ja nenä tuntui tukkoiselta. Täytyi peruuttaa seuraavan päivän vierailu ettei levittäisi tartuntaa. Näyttää olevan ärhäkästi tarttuvaa lajia.


Kuumetta kesti pari päivää. Räkätauti jatkuu. Vaan tulipahan tehtyä räsymattolapaset toipilasaikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti